Κοιλάδα των Πεταλούδων

   Η Κοιλάδα των Πεταλούδων είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της πεταλούδας. Το φυσικό πάρκο είναι γεμάτο από διαφορετικά είδη, και αποτελεί μέρος της προστατευμένης ζώνης του Natura 2000. Τα αρωματικά δέντρα του δάσους προσελκύουν όλες τις ποικιλίες.
   Το κλίμα της περιοχής μαζί με τα υπέροχα λουλούδια και δέντρα συμβάλλουν στο υπέροχο περιβάλλον. Τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι δύσκολο για τους επισκέπτες να τις παρατηρήσουν. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά τους να καλυφθούν με τα φυσικά χρώματα των δέντρων. Συνήθως κάθονται όλες μαζί σε ένα δέντρο, δημιουργώντας την τέλεια ψευδαίσθηση ενός χτυπήματος του κορμού ή κάποιων ξεχωριστών φύλλων.
   Το μοναδικό αυτό φαινόμενο παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια. Στην περιοχή υπάρχει επίσης ένα μικρό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και την προέλευση κάθε είδους. Τέλος, υπάρχει ένα κατάστημα με σουβενίρ στο τέλος της κοιλάδας όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν πολλά σχετικά θεματικά αντικείμενα.